ویـزای تـوریستی , انـفــرادی و گـروهـی
      ارائه مشاوره و خدمات حرفه ای توسـط کارشناسان با تجربه آژانـس مسافـرتـی لنـدن جهت اخـذ ویــزای  تـوریستی , تـجـاری , نمـایشگاهی , تحصیلی و اقـامـت           انـگـلـسـتـان , اروپـــا ( شـینگن ) , آمــریـکــا , کـــانــادا , اسـتـرالـیــا , نـیــوزیـلـنـ ...د                  رفـیـعـی            
   |   

اخـذ ویــزا

اخـذ ویـزا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

ویــزا به اشخاصی اعـطا میگردد که درخواست اخـذ ویـزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عـمومأ روادیـد یا ویزا بصورت برچسب هـمـراه با مهـر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقـاضی الصاق میگردد.

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزا، تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویـزا, تعیین وقت سفارت, راهنمـای انجـام مصاحبه, صدور واچـر هتل و پکیج تورهای انفرادی و گروهی, تایید رسمی آژانس مسافرتی لندن جهت اخذ ویـزای تورهای تفریحی, تجـاری و نمایشگاهی این شرکت در انگلستان, اروپـا, آمریکا, کانادا, استرالیا, نیـوزیلند و سایـر کشورها در سراسر جهان است.

لطفآ جهت پیشگیری از هزینه های سنگین غیر ضروری, مشکلات ناشی از عدم صدور ویـزا, بررسی شرایط متقاضی اخذ ویـزا, تکمیل مدارک و مشورت با کارشناسان ارشد و متخصص این شرکت تماس بر قرار نمایید.

اخذ ویزا

مـشـاوره و خـــدمـات اخــــذ ویـــــزا , اخــــذ ویـــزا

پکـیـج تــور

اخـــذ ویـــزا

بـلـیط هـواپـیـما

ارائه مشاوره تخصصی و خدمات اخذ ویـزا, تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل فرم درخواست ویزا, تعیین وقت سفارت, پکیج تورهای آزاد انفرادی, خانواده و گروهی آژانس مسافرتی لندن .London Travel Agency Ltd جهت ارائه به سفارت انگلستان, آمریکا, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آلمان, فرانسه, ایتالیا و کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن جهت اخذ ویزا

مـســافــر: حضور در سفارت (در صورت نیاز), ارسال/ تحویل مدارک , اخـذ ویـزا

ویـزای انگلستان         ویـزای کـانادا        ویـزای شـینگـن         ویـزای اسـترالیا         ویـزای نیوزیلند
تـلفـن دفـتـر لـنـدن مستقیـم از تـهـران مـوبـایل/ وایبر رایگان
+442083461660
02182804560 +447531632111

با بیش از بیست سال تجـربه و تخـصص در صنعت تـوریسم در خدمت شما هستیم

 

اطـلاعـات مـورد نـیـاز کـارشـناسـان اخــذ ویــزا

اطلاعات مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

اطلاعات صفحه اول پاسپورت, وضعیت تأهل, فرزند, تحصیلات, اشتغال, بیمه, مالکیت و شرایط مالی, تاریخ مسافرت, اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا, سابقه سفرهای خارج از کشور, آدرس ایمیل و شماره تماس موبایل/ وایبر ...

توجه اصل, کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی, ملکی ... همچنان در اختیار متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط افسر ویـزا و طی مراحل اداری در سفارت, اصل اسناد و مدارک مربوطه به وی مسترد میگردد.

     
 

 اخــــذ ویــــزای انـگـلسـتـان

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل ( آنلاین ) فرم درخواست ویزا به زبان انگلیس
2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا (در صورت موجود بودن)
اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و ترجمه پرینت گردش مالی 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و ترجمه سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و ترجمه مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در انگلستان
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها, سمینارهای علمی و پزشکی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت انگلیس, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده و گروهی, نمایشگاهی, تجاری, شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای انگلستان و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن به انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت - For emergency hospital & repatriation expenses
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت های کشورهای عضو پیمان شنگن, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن فـرانسه و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای کــانـادا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در کانادا
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت کانادا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای کانادا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای اسـتــرالـیـا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در استرالیا
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت سترالیا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای استرالیا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای نـیــوزیـلـنــد

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزا با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در نیوزیلند
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت نیوزیلند, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای نیوزیلند و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................

مـدارک مـورد نیـار جهـت اخـذ ویـزای تحصیلی

 الف: اصل و ترجمه دیپلم, مدارک پیش دانشگاهی و ریز کامل نمرات
 ب :  اصل و ترجمه مدارک و ریز نمرات دانشگاهی

اخـذ پـذیرش تحصیلی شامل: دوره عمومی زبان, دوره های کارشناسی, دوره های کارشناسی ارشد, دوره های دکترا, رشته پزشکی, دوره های پیش دانشگاهی, مدارس شبانه روزی, دوره های دانشگاهی آنلاین, دوره های آیلتس, دوره های تافـل و بورسیه های تحصیلی در انگلستان و سایر کشورهـا میباشد.

اخذ ویزای شینگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای انگلیس , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای کــانــادا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای استرالیا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای نیوزیلند , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

   
top