ویـزای تـوریستی , انـفــرادی و گـروهـی
      ارائه مشاوره و خدمات حرفه ای توسـط کارشناسان با تجربه آژانـس مسافـرتـی لنـدن جهت اخـذ ویــزای  تـوریستی , تـجـاری , نمـایشگاهی , تحصیلی و اقـامـت           انـگـلـسـتـان , اروپـــا ( شـینگن ) , آمــریـکــا , کـــانــادا , اسـتـرالـیــا , نـیــوزیـلـنـ ...د                  رفـیـعـی            
   |   

اخـذ ویــزا

اخـذ ویـزا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

ویــزا به اشخاصی اعـطا میگردد که درخواست اخـذ ویـزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عـمومأ روادیـد یا ویزا بصورت برچسب هـمـراه با مهـر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقـاضی الصاق میگردد.

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزا، تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویـزا, تعیین وقت سفارت, راهنمـای انجـام مصاحبه, صدور واچـر هتل و پکیج تورهای انفرادی و گروهی, تایید رسمی آژانس مسافرتی لندن جهت اخذ ویـزای تورهای تفریحی, تجـاری و نمایشگاهی این شرکت در انگلستان, اروپـا, آمریکا, کانادا, استرالیا, نیـوزیلند و سایـر کشورها در سراسر جهان است.

لطفآ جهت پیشگیری از هزینه های سنگین غیر ضروری, مشکلات ناشی از عدم صدور ویـزا, بررسی شرایط متقاضی اخذ ویـزا, تکمیل مدارک و مشورت با کارشناسان ارشد و متخصص این شرکت تماس بر قرار نمایید.

اخذ ویزا

مـشـاوره و خـــدمـات اخــــذ ویـــــزا , اخــــذ ویـــزا

تـور تفـریحی آزاد

اخـــذ ویـــزا

بـلـیـط هـواپـیـما
اخــذ ویــزا + اقـامـت در هـتـل *4 Top در مـرکـز شهـر + بیـمه مسافـر + هـزینه سفارت

ویـزای انگلستان       ویـزای کـانـادا       ویـزای شـینگـن       ویـزای اسـترالیا       ویـزای نیوزیلند

ارائه مشاوره تخصصی و خدمات اخذ ویـزا, تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل فرم درخواست ویزا, تعیین وقت سفارت, پکیج تورهای آزاد انفرادی, خانواده و گروهی آژانس مسافرتی لندن .London Travel Agency Ltd جهت ارائه به سفارت انگلستان, آمریکا, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آلمان, فرانسه, ایتالیا و کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن جهت اخذ ویزا

مـســافــر: حضور در سفارت (در صورت نیاز), ارسال/ تحویل مدارک , اخـذ ویـزا

تـوجه: ارائه مشاوره تخصصی جهت اخذ ویـزا, پکیج تور آزاد + اصل واچر هتل, پس از دریافت هزینه انجام میگردد.

تـلفـن دفـتـر لـنـدن مستقیـم از تـهـران مـوبـایل/ وایبر رایگان
+442083461660
02182804560 +447531632111

با بیش از بیست سال تجـربه و تخـصص در صنعت تـوریسم در خدمت شما هستیم

 

اطـلاعـات مـورد نـیـاز کـارشـناسـان اخــذ ویــزا

اطلاعات مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

اطلاعات صفحه اول پاسپورت, وضعیت تأهل, فرزند, تحصیلات, اشتغال, بیمه, مالکیت و شرایط مالی, تاریخ مسافرت, اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا, سابقه سفرهای خارج از کشور, آدرس ایمیل و شماره تماس موبایل/ وایبر ...

توجه اصل, کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی, ملکی و ... همچنان در اختیار متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط کنسول ویـزا در سفارت, اصل اسناد و مدارک به وی مسترد میگردد.

     
 

 اخــــذ ویــــزای انـگـلسـتـان

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل ( آنلاین ) فرم درخواست ویزا به زبان انگلیس
2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا (در صورت موجود بودن)
اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و ترجمه پرینت گردش مالی 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و ترجمه سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و ترجمه مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در انگلستان
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها, سمینارهای علمی و پزشکی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت انگلیس, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده و گروهی, نمایشگاهی, تجاری, شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای انگلستان و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     

 مـدارک مورد نـیـاز اخــذ ویــزای شـیـنگـن

(شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا, اطلاعات اخذ ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا),
2 قطعه عكس 3.5 * 4.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد),
اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود  و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,
اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل),
مدارک بانکی و مالی:
پرینت گردش مالی و موجودی 3 الی 6 ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده ... با حد اقل 40 میلیون تومان موجودی),
کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:
گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت.  (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد),
سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه,
تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:
آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,
 پزشکان, اساتید دانشگاه:
جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی,
 مشاغـل آزاد
کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,
 بازنشستگان:
مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,
 فـرزندان و دانشجـویان:
گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,
اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,
گواهی اشتغال به تحصیل,
 بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:
بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30,000 یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن,
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما,  
اصل واچـر هتل و پکیج کامل تورهای تفـریحی آژانس مسافـرتی لـنـدن.
 تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه, صدور واچر هتل, پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و ... جهت اخذ ویزای شنگن در سراسر جهان در خدمت شما است. 

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای کــانـادا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در کانادا
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت کانادا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای کانادا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای اسـتــرالـیـا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در استرالیا
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت سترالیا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای استرالیا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای نـیــوزیـلـنــد

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزا با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در نیوزیلند
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت نیوزیلند, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای نیوزیلند و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................

مـدارک مـورد نیـار جهـت اخـذ ویـزای تحصیلی

 الف: اصل و ترجمه دیپلم, مدارک پیش دانشگاهی و ریز کامل نمرات
 ب :  اصل و ترجمه مدارک و ریز نمرات دانشگاهی

اخـذ پـذیرش تحصیلی شامل: دوره عمومی زبان, دوره های کارشناسی, دوره های کارشناسی ارشد, دوره های دکترا, رشته پزشکی, دوره های پیش دانشگاهی, مدارس شبانه روزی, دوره های دانشگاهی آنلاین, دوره های آیلتس, دوره های تافـل و بورسیه های تحصیلی در انگلستان و سایر کشورهـا میباشد.

اخذ ویزای شینگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای انگلیس , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای کــانــادا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای استرالیا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای نیوزیلند , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

   
top