ویـزای تـوریستی , انـفــرادی و گـروهـی
      ارائه مشاوره و خدمات حرفه ای توسـط کارشناسان با تجربه آژانـس مسافـرتـی لنـدن جهت اخـذ ویــزای  تـوریستی , تـجـاری , نمـایشگاهی , تحصیلی و اقـامـت           انـگـلـسـتـان , اروپـــا ( شـینگن ) , آمــریـکــا , کـــانــادا , اسـتـرالـیــا , نـیــوزیـلـنـ ...د                  رفـیـعـی            
   |   

ویزای شینگن , Schengen Visa

ویزای شینگن , ویزای شنگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی

منطقه شینگن تقریبأ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا را در بر میگیرد. کلیه کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلستان, ایرلند و ... وارد این پیمان شده اند. دارنده ویـزای شینگن میتواند تا پایان مدت اعتبار ویزای خود در کشورهای اروپائی اقامـت یا تـردد نـمایـد. پیمان مذکور در سال 1985 در لوگزامبورگ از سوی بلژیک, فـرانسه, آلمان, هـلنـد و لوگزانبورگ به امضاء رسیده است. در حال حاضر 28 کشور اروپائی به طور کامل مفـاد این پیمان را پذیرفته و رسماً وارد پیمان منطقه ویزای شنگن Schengen Visa شده اند.

ارزانترین, ساده ترین و مطمئن ترین راه اخذ ویـزای شینگن بصورت انفرادی و گروهی, ثبت نام در تورهای تفریحی, تجاری, نمایشگاهی این شرکت است. ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای شینگن, توریستی, تجـاری, دیدار فامیل و دوستان, حضور در نمایشگاه های بین المللی, سمینارها, کنگره ها و مجامع علمی اروپا در کشورهای عضو منطقه ویزای شینگن تـخصص ما است.

ویزای شینگن

مـشـاوره و خــدمـات اخـــذ ویــزای شـینگـن - ویــزای شـنگـن

تــور آزاد اروپـا

ویـــزای شـیـنگـن

بـلـیـط هـواپـیـما

ویـزای شـیـنگن + 7 روز اقامت در هـتـل *4 Top در مـراکـز تـوریـستی شـهرهای اروپـا 1000 یـورو

ویـزای شـینگن + پکیج تـور آزاد + اصل واچـر هـتـل + بیـمه مسافـر + هـزینه سفارت

هتل ها در مراکز شهرهای پاریس , رم , بارسلون , آمستردام , فرانکفورت و ... کلیه شهرها در منطقه ویـزای شینگن

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزای شینگن, تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن, تعیین وقت سفارت, پکیج تورهای آزاد انفرادی و گروهی آژانس مسافرتی لندن .London Travel Agency Ltd برای ارائه به سفارت آلمان, فرانسه, ایتالیا, اسپانیا و ... کشورهای عضو پیمان شینگن جهت اخذ ویـزای شنگن Schengen Visa.

مـســافــر: حضور در سفارت (در صورت نیاز), تحویل مدارک , اخـذ ویـزا

تـوجه: ارائه مشاوره تخصصی, خدمات اخذ ویزای شینگن و پکیج کامل تور, پس از پرداخت هزینه مربوطه انجام میگردد.

تــور آزاد اروپــا

تـلفـن دفـتـر لـنـدن مستقیـم از تـهـران مـوبـایل/ وایبر رایگان
+442083461660
02182804560 +447531632111

با بیش از بیست سال تجـربه و تخـصص در صنعت تـوریسم در خدمت شما هستیم

کـار مـزد اخـذ ویـزای شـینگن

- ارائه مشاوره تخصصی  ( مدیر عامل شرکت با بیش از 20 سال تجربه ) 200€

- ارائه مشاوره تخصصی + خدمات اخذ ویزای شینگن - تهیه دعوتنامه توسط مسافر 500€

- ارائه مشاوره تخصصی + خدمات اخذ ویزای شینگن - مسافری که تقاضای وی رد شده است 700€

- ارائه مشاوره تخصصی + ویزای شینگن + تور آزاد اروپـا + 7 روز اقامت در هتل 4* Top با صبحانه کامل 1,000

کلیه هزینه های بشرح ذیل به عهده مسافر است

- بلیط رفت و برگشت هواپیما توسط آژانس مسافرتی لندن / آژانس همکار

- کپی و ترجمه کلیه مدارک (در صورت نیاز)

- بیمه مسافرتی (در صورت نیاز)

مبلغ ضمانت بابت تعهد برگشت مسافر از کشورهای عضو پیمان ویـزای شنگن برای هر نفر 2,000 یورو میباشد که باید به حساب این شرکت به نام .London Travel Agency Ltd نزد بانک Santander انگلستان واریز گردد. معادل ریالی بصورت چک تضمینی بانکی یا واریز وجه به حساب مدیر عامل شرکت نزد بانک صادرات ایران پرداخت میگردد. مبلغ مذکور پس از خروج مسافر از کشورهای عضو پیمان ویـزای شینگن (قبل از انقضای اعتبار ویزای صادره), عینآ به وی مسترد میگردد.

تبصره: در صورت ارائه دعوت نامه توسط مسافر, ضمانت برگشت الزامی نمیباشد.

کارمزد کارشناسان متخصص این شرکت بابت ارائه مشاوره تخصصی و خدمات اخذ ویزا, تکمیل آنلاین فرم درخواست ویزا, تعیین وقت سفارت و تنظیم دعوت نامه های توریستی, تجاری و نمایشگاهی, طبق تعرفه های این شرکت دریافت میگردد و قابل استرداد نمیباشد.

اطـلاعـات, مــدارک و شــرایـط مــورد نـیـاز اخـــذ ویــزای شـینـگـن

 

اطلاعات مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

اطلاعات صفحه اول پاسپورت, وضعیت تأهل, فرزند, تحصیلات, اشتغال, بیمه, مالکیت و شرایط مالی, تاریخ مسافرت, اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا, سابقه سفرهای خارج از کشور, آدرس ایمیل و شماره تماس موبایل/ وایبر ...

توجه اصل, کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی, ملکی و ... همچنان در اختیار متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط کنسول ویـزا در سفارت, اصل اسناد و مدارک به وی مسترد میگردد.

کـشـورهـای عـضــو پـیـمان ویــزای شــینگن

آلـمـان , فـرانـسـه , ایتـالیـا , اسپـانیـا , پـرتقـال , هـلنـد , بـلـژیـک , لـوکـزامـبـورگ , سـوئـد , نـروژ , فـنـلانـد , دانـمـارک , لـیـتـوانـی , لـتـونـی , لـهـستـان , مـجـارستـان , اتـریـش , اسـتـونـی , اسـلـواکـی , اسـلـوانـی , چـک , ایسـلنـد , مـالـت , یـونـان , قـبـرس , رومـانـی , سـوئـیـس , کرواسی

ویــزای شـینگـن - اطلاعات ویـزای شـنگـن

ویـزای شینـگن Schengen Visa مخصوص اشخاصی است که قصد ورود به کشورهای محدوده شینـگن را دارند و اتباع کشورهایی غیر از کشورهای مذکور هستند.

اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از کشورهایی چون بولیوی، کلمبیا، پرو ...) و اتباع کشورهای ژاپن, کره جنوبی, استرالیا, نیـوزیلند و مالزی نیازی به اخذ ویـزای شینگن ندارند و می توانند تا مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورها عضو شینگن وارد و یا خارج شوند.

ویـزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است, یکی تاریخ اعتبار ویـزا و دیگری روزهای مجاز استفاده از ویـزای شینگن که حداکثر تا ۹۰ روز است. با اتمام تاریخ اعتبار, ویـزای شما باطل تلقی می گردد. تعداد دفعـات ورود شما به وسیله کد مخصوص مشخص می شود این کد می تواند ۲,۱  یا بیشتر باشد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۱ = Single ( یک بار ورود ) یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروج از منطقه شینگن, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۲ = Double (دو بار ورود ) و ارقام بالاتر یعنی به تعداد دفعاتی که در ویـزا مشخص شده می  توانید به کشورهای عضو این پیمان وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.

ویــزای شـینگـن - انـواع ویـزای شـنگـن :

ویزای شینگن نوع A (ویزای ترانزیت): مسافر می تواند فقط در یکی از فرودگاههای منطقه نسبت به تعویض پرواز خود جهت ادامه مسیر اقدام نماید و حق خروج از فرودگاه را ندارد .

ویزای شینگن نوع B (ویزای ترانزیت): مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از کشورهای عضو پیمان عبور نماید تا از طریق مسافرت زمینی خود را به کشور دیگری خارج از شنگن برساند.

ویزای شینگن نوع C (ویزای توریستی): توریستهای خارجی و همینطور اکثر متقاضیان ایرانی با این نوع ویزا وارد کشورها عضو  پیمان شینگن می شوند.

ویزای شینگن نوع D (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند.
با داشتن ویزای شینگن میتوانید حداکثر۹۰ روز (در صورت ضرورت و با ارائه مدارک برای حداکثر یکسال) در محدوده کشورهای عضو پیمان اقامت نمایید و اگر خواهان مدت زمان بیشتری هستید در این صورت باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت مربوطه پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

     

 مـدارک مورد نـیـاز اخــذ ویــزای شـیـنگـن

(شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا, اطلاعات اخذ ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا),
2 قطعه عكس 3.5 * 4.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد),
اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود  و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,
اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل),
مدارک بانکی و مالی:
پرینت گردش مالی و موجودی 3 الی 6 ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده ... با حد اقل 40 میلیون تومان موجودی),
کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:
گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت.  (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد),
سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه,
تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:
آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,
 پزشکان, اساتید دانشگاه:
جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی,
 مشاغـل آزاد
کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,
 بازنشستگان:
مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,
 فـرزندان و دانشجـویان:
گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,
اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,
گواهی اشتغال به تحصیل,
 بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:
بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30,000 یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن,
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما,  
اصل واچـر هتل و پکیج کامل تورهای تفـریحی آژانس مسافـرتی لـنـدن.
 تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه, صدور واچر هتل, پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و ... جهت اخذ ویزای شنگن در سراسر جهان در خدمت شما است. 

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

  ........................................................................................

کـشـورهـای عـضـو ویــزای شـنگـن

 
ایتالیا آلمان
فرانسه اسپانیا
یونان سـوییس
اتریش دانمارک
بـلـژیک هلنـد
سـوئد پرتقال
نروژ لوکزامبورگ
لیتوانی فنلاند
استونی لتونی
اسلوانی اسلواکی
چـک ایسلند
قبرس مالت
رومانی لهستان
مجارستان کرواسی

ویــزای شینگن - ویزای شنگن, توریستی, تجـاری, نمایشگاهی, تحصیلی و اقامت

 

 

 

 

 

اخذ ویزای انگلیس , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای کــانــادا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای استرالیا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای نیوزیلند , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

top