اخـذ ویـزا - تـور تـفـریحی - رزرو هـتـل
                       تـور تـفــریـحـی کــانـادا 10 روزه     ,     تـور تـفـریـحـی کــانـادا 11 روزه,     تـور تـفـریـحـی کــانـادا 14 روزه             -             خــدمـات تـور :                  هتل 3*A و 4*A و 5*A با صبحانه کامل, ترانسفر فرودگاهی/ بین شهری/ روزانه , پرواز های داخلی , راهنمای محلی و ایرانی, ورودیه ها و گشتهای روزانه طبق برنامه تورهای تفریحی کـانادا                                  تـور تـفــریـحـی کــانـادا 10 روزه  بـازدیـد از جـاذبـه هـای تـوریـسـتـی تـورنتـو , آبشار نیاگـارا , کینگستـون , مـونتـرال , کبک سیتی , اتـاوا                                         تـور تـفـریـحـی کــانـادا 11 روزه  بـازدیـد از جـاذبـه هـای تـوریـسـتـی ونکـوور , ویکتـوریا , ویسلر                  -                  
   |   
      ارائه مشاوره و خدمات حرفه ای توسـط کارشناسان با تجربه آژانـس مسافـرتـی لنـدن جهت اخـذ ویــزا           اروپــا (( شینگن )) , انگلستان , کـانـادا , آمـریکـا , استـرالـیـا و نـیـوزیـلنـد                             آیـا تـا بـحـال تـور هـای تـفـریـحـی و نـمـایـشگاهـی بـا بـهـتـریـن اسـتـانـداردهـای اروپـا و آمـریـکـا را تـجـربـه کـرده ایـد؟                          کـلـیـه خـدمـات تـورهـای تـفـریـحـی و نـمـایـشـگـاهـی ایـن شـرکـت وفـق عـالـیـتـریـن اسـتـانـداردهـای سـازمـانـهـای تـوریـسـتـی اروپــا, آمـریـکـا و انـگـلـسـتـان تـایـیـد و گـارانـتـی میـبـاشـد.
   |   

ویزای شینگن

ویزای شینگن , ویزای شنگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی

منطقه شینگن تقریبأ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا را در بر میگیرد. کلیه کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلستان، ایرلند و ... وارد این پیمان شده اند. دارنده ویـزای شینگن میتواند تا پایان مدت اعتبار ویزای خود در کشورهای اروپائی اقامـت یا تـردد نـمایـد. پیمان مذکور در سال 1985 در لوگزامبورگ از سوی بلژیک, فـرانسه, آلمان, هـلنـد و لوگزانبورگ به امضاء رسیده است. در حال حاضر 27 کشور اروپائی بشـرح ذیل به طور کامل مفـاد این پیمان را پذیرفته و رسماً وارد پیمان منطقه ویزای شینگن شده اند.

ارزانترین و ساده ترین راه برای اخذ ویزای شینگن Schengen Visa بصورت انفرادی و گروهی, اقدام از طریق مدیریت با تجربه آژانس مسافرتی لنـدن و ثبت نام در تورهای تفریحی, جهانگردی, تجاری و نمایشگاهی این شرکت و اخذ ویزای شینگن جهت سیاحت و حضور در نمایشگاه های بین المللی, شرکتها, سمینارها و کنگره ها در اروپا و منطقه ویزای شینگن است.

ویزای شینگن

ویــزای شـینگـن - ویـزای شـنگـن

کشورهای عضـو پیـمان ویـزای شـینگن عبارتند از 28 کشـور:

آلـمـان , فـرانـسـه , ایتـالیـا , اسپـانیـا , پـرتقـال , هـلنـد , بـلـژیـک , لـوکـزامـبـورگ , سـوئـد , نـروژ , فـنـلانـد , دانـمـارک , لـیـتـوانـی , لـتـونـی , لـهـستـان , مـجـارستـان , اتـریـش , اسـتـونـی , اسـلـواکـی , اسـلـوانـی , چـک , ایسـلنـد , مـالـت , یـونـان , قـبـرس , رومـانـی , سـوئـیـس , کرواسی

مدارک مورد نیاز جهت اخـذ ویــزای شینگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی

ویــزای شـینگـن اطلاعات ویـزای شـنگـن

ویـزای شینـگن Schengen Visa مخصوص اشخاصی است که قصد ورود به کشورهای محدوده شینـگن را دارند و اتباع کشورهایی غیر از کشورهای مذکور هستند.

اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از کشورهایی چون بولیوی، کلمبیا، پرو ...) و اتباع کشورهای ژاپن, کره جنوبی, استرالیا, نیـوزیلند و مالزی نیازی به اخذ ویـزای شینگن ندارند و می توانند تا مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورها عضو شینگن وارد و یا خارج شوند.

ویـزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است, یکی تاریخ اعتبار ویـزا و دیگری روزهای مجاز استفاده از ویـزای شینگن که حداکثر تا ۹۰ روز است. با اتمام تاریخ اعتبار, ویـزای شما باطل تلقی می گردد. تعداد دفعـات ورود شما به وسیله کد مخصوص مشخص می شود این کد می تواند ۲,۱  یا بیشتر باشد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۱ = Single ( یک بار ورود ) یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروج از منطقه شینگن, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۲ = Double (دو بار ورود ) و ارقام بالاتر یعنی به تعداد دفعاتی که در ویـزا مشخص شده می  توانید به کشورهای عضو این پیمان وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.

ویــزای شـینگـن انـواع ویـزای شـنگـن :

ویزای شینگن نوع A (ویزای ترانزیت): مسافر می تواند فقط در یکی از فرودگاههای منطقه نسبت به تعویض پرواز خود جهت ادامه مسیر اقدام نماید و حق خروج از فرودگاه را ندارد .

ویزای شینگن نوع B (ویزای ترانزیت): مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از کشورهای عضو پیمان عبور نماید تا از طریق مسافرت زمینی خود را به کشور دیگری خارج از شنگن برساند.

ویزای شینگن نوع C (ویزای توریستی): توریستهای خارجی و همینطور اکثر متقاضیان ایرانی با این نوع ویزا وارد کشورها عضو  پیمان شینگن می شوند.

ویزای شینگن نوع D (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند.
با داشتن ویزای شینگن میتوانید حداکثر۹۰ روز (در صورت ضرورت و با ارائه مدارک برای حداکثر یکسال) در محدوده کشورهای عضو پیمان اقامت نمایید و اگر خواهان مدت زمان بیشتری هستید در این صورت باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت مربوطه پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

ویــزای شـیـنگـن شـرایـط اخـذ ویــزای شـنگـن :

yesتکمیل فرم درخواست ویزای شنگن با امضاء مسافر و ذکر تاریخ ( با خودکار مشکی و حروف لاتین بطور کامل و خوانا ).
yesاصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از صفحات + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی - شینگن, انگلستان, کانادا, ----استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
yes2 قطعه عكس 4.5*3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد , کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه
yesاصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
yesاصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
yesاصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از ----اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
yesاصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتي - كارت بازرگانی -----روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم -----بازنشستگی, کارت بازنشستگی - کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی -----(در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر -----عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
yesاصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت مسافر و کپی (حد اقل معادل 30.000 یورو)
yesپرینت رزرو رفت و برگشت هواپیما و کپی
yesاصل دعوت نامه شخصی, فامیلی / پکیج تورهای تفریحی, تورهای نمایشگاهی, تورهای علمی, تورهای شرکت در کنگره ها و سمینارها

توجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارتهای شینگن, صدور واچـر رزرو هتل, تورهای تفریحی انفرادی, خانوادگی و گروهی, تورهای نمایشگاهی, تجاری, علمی, شرکت در کنگره ها و سمینارها و ... جهت اخذ ویزای شینگن و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است.
   

ویــزای شـیـنگـن کـشـور ویـزای شـنگـن

 
ایتالیا آلمان
فرانسه اسپانیا
یونان سـوییس
اتریش دانمارک
بـلـژیک هلنـد
سـوئد پرتقال
نروژ لوکزامبورگ
لیتوانی فنلاند
استونی لتونی
اسلوانی اسلواکی
چـک ایسلند
قبرس مالت
رومانی لهستان
مجارستان کرواسی

ویــزای شینگن - ویزای شنگن, توریستی, تجـاری, نمایشگاهی, تحصیلی و اقامت

 

 

 

 

 

اخذ ویزای انگلیس , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای کــانــادا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای استرالیا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای نیوزیلند , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

top